fbpx

Теплові насоси в будинках та приміщеннях

Теплові насоси в будинках та приміщеннях

Теплові насоси в будинках та приміщеннях

Вперше в Україні альтернативне опалення застосовують у багатоповерховому житловому будівництві.
Цей проект реалізований компанією “Інститут тепла без газу” спільно з корпорацією КАРПАТБУД.
Шведська компанія NIBE – найбільший виробник теплових насосів та водонагрівачів. Компанія виходить на український ринок, із пропозицією запуску першої багатоповерхівки, що використовуватиме для опалення та підігріву води відновлювальну енергію землі.
Зважаючи на стрімке здорожчання газу перехід на опалення без газу  стає як ніколи актуальним для українців .
«Ця ціна буде й далі дорожчати», – каже голова корпорації “КАРПАТБУД” Юрій Кравацький, – «І чому б зараз не брати із землі, із води, те що нам дає природа».
Силами компанії  реалізовано один із найбільших проектів геотермального опалення житлового комплексу на 500 квартир. У Львові такий проект введення в експлуатацію 10-поверхового будинку  був одним з перших .

Приваблива особливість теплових насосів ще й у тому, що замовник отримує ще й кондиціювання помешкання практично в подарунок. Холод, який виділяє тепловий насос, можна не втрачати, а використовувати.
Цей проект став демонстраційним майданчиком, що розпочне відлік нової ери будівництва енергоощадних будинків в Україні.

Компанія “Інститут тепла без газу” має чималий список успішних проектів. Це і приватні будинки, соціальні та комерційні обєкти, а також великі будівельні комплекси. А тепер ми пропонуємо встановлення компактних теплових насосів у квартирах. З роботами компанії можна ознайомитись  ТУТ.

Якщо Ви бажаєте встановити тепловий насос у своїй квартирі чи будинку і платити в 4-5 разів менше за тепло і гарячу воду – звертайтесь до нас: (Тел,/факс): 032 253 36 90, (Kyivstar): 067 719 41 59 , (MTS): 066 567 24 14 , (Life): 063 115 90 01 

  • Відеорепортаж:

Summary
Тепловые насосы в домах и зданиях
Title
Тепловые насосы в домах и зданиях
Description

Впервые в Украине нетрадиционную энергетику применяют в многоэтажном жилищном строительстве. Этот проект планируется реализовывать компанией «Институт тепла без газа«, совместно с корпорацией КАРПАТБУД. Шведская компания NIBE — крупнейший производитель тепловых насосов и водонагревателей. Компания выходит на украинский рынок, с предложением запуска первой многоэтажки и использованием для отопления и подогрева воды восстановительную энергию земли, учитывая стремительное подорожание газа для украинских потребителей.


Прайс